Bamse, Mumintrollen, Disney Frozen och Star Wars – vilken franchise är din favorit? Många franchiser har verkligen sin storhetstid nu och det här märks inte minst på all merchandise som säljs online. Merchandise är produkter som är kopplade till särskilda böcker, filmer och spel. En stor del av nätbutikernas sortiment utgörs av just olika merchandise – vilka affärer har bäst och billigast prylar?

Adlibris.com

Kanske har du sett Star Wars-filmerna på någon av streamingtjänsterna, eller streamat fotboll på Unibet TV och vill lära dig mer om streamingtjänsterna? I så fall rekommenderar vi att du kikar på Adlibris.com och sortimentet av Star Wars-böcker. Adlibris brukar ha många bokreor, så du kan alltid fynda fakta- och fantasyböcker där.

Bokus.com

Samma sak gäller på Bokus.com, som också har billiga böcker med Star Wars. Där finns allt från lexikon till romaner. Få fördjupade perspektiv på de legendariska rymdskeppen och upptäck tragiken bakom Darth Vaders tillblivelse!

Cdon.com

På jakt efter billig merchandise med böcker, filmer och spel? Då är Cdon.com ett självklart val. Nätbutiken har alltid nya kampanjer på G. Det är en väldans tur, för vi lyckas alltid hitta nya prylar från favoritfilmerna och spelen. Cdon.com säljer kläder, leksaker, posters och samlarfigurer. Har du sett POP-figurer? Det är en av nätbutikens många specialiteter.

Coolstuff.se

Coolstuff.se är ett prylparadis helt inriktat på nördiga saker. Just här kan du hitta billiga maskeradkläder från exempelvis Star Wars. Onlinebutiken säljer även nödvändigheter såsom en Jedi-morgonrock, Dödstjärnan i form av ett våffeljärn eller en brödrost med Darth Vader. Om du gillar Elsa, Anna och Olof från Disneys Frozen är det till Coolstuff.se du ska vända dig. Vad sägs om att klä ut dig till en Elsa zombie?

Jollyroom.se

På Jollyroom.se finns ett stort och kvalitativt utbud av barnkläder och leksaker. Nätbutiken säljer likaså merchandise från några av våra mest älskade nordiska figurer, som Bamse och Mumintrollen. På grund av tuff konkurrens mellan de olika leksaksbutikerna på nätet kan du räkna med att hitta fina fynd på Jollyroom.se.

Lekmer.se

Oavsett favoritbarnfilm eller serie kan du nästan vara helt hundra på att hitta merchandise på Lekmer.se. Denna prisbelönta leksaksjätte säljer i stort sett det mesta från Disney, Marvel och Star Wars och har många olika leksaker och plagg från klassikerna Bamse, Mumintrollen och Lilla spöket Laban.

Lindex.se

Lindex är en av de största klädkedjorna i Sverige. De är kända för att sälja billiga kläder för barn och vuxna och finns såväl som fysiska butiker och som nätbutiker. Eftersom Lindex brukar ha billig merchandise i form av exklusiva barnkläder med Bamse och Mumin, tycker vi att de förtjänar ett omnämnande på vår lista över onlinebutiker med vettiga priser.

Partykungen.se

Likt Coolstuff.se säljer Partykungen.se massor av prylar. Nätbutiken har dessutom en alldeles egen nisch: fester och kalas. Maskeradkläder, engångsartiklar till barnkalaset och roliga presenter – allt detta hittar du där. Spana in sakerna från Disney! De är jättefina.

Storochliten.se

Storochliten.se eller Stor&Liten har gått om flera av våra mest etablerade leksaksbutiker i popularitet. De har ett stort sortiment med leksaker, pyssel och böcker från Disney, Marvel, Star Wars, Bamse, Lilla spöket Laban, Mumin, Masha, Alfons Åberg och så vidare.

Tradera.com

Det är svårt att uppskatta om merchandisekläderna och prylarna på Tradera.com är billiga eller inte. Vi har valt att ha med Tradera på vår lista då säljarna i denna second handbutik online erbjuder samlarföremål som annars kan vara svåra att få tag på. Hitta en sedan länge eftersökt poster eller t-shirt!